Evenimentul Zilei > Justitie > Gigi Becali se întoarce astăzi în închisoare după o învoire de 24 de ore
Gigi Becali se întoarce astăzi în închisoare după o învoire de 24 de ore

Gigi Becali se întoarce astăzi în închisoare după o învoire de 24 de ore

După o zi de libertatea, Gigi Becali se întoarce astăzi în închisoare. Dimineață, Becali s-a prezentat la sediul Inspectoratului Județean al Poliției Ilfov, urmând să fie transportat la Penitenciarul Poarta Albă

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate în luna aprilie, de comisia de specialitate a penitenciarului. Finanțatorul Stelei a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi şi a respectat regulamentul.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani și jumătate de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis. În timpul detenţiei, latifundiarul din Pipera a depus cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.