Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali: „Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă”
Gigi Becali: „Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă”

Gigi Becali: „Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă”

Gigi Becali a vorbit despre neînțelegerile pe care le are cu reprezentanții MApN și a afirmat că el nu va fi de acord să arunce cu bani pentru a reveni în Ghencea.

Mihnea Motoc, ministrul Apărării Naționale, a declarat că ar vrea ca Steaua să poată reveni în Ghencea, acolo unde îi este locul și a lăsat de înțeles că negocierile cu Gigi Becali ar putea să ajungă la un punct comun. Pe de altă parte, „patronul” FCBS a spus că unii reprezentanți ai MApN-ului se așteaptă ca el să arunce cu bani pentru a-și readuce echipa în Ghencea.

„Cei de la MApN vorbesc despre clasa fotbal, dar eu am clasa fotbal de la Steaua. La fotbal vin mii de suporteri și de acolo vin banii. Eu așa am înțeles. Te crucești și nu știi ce să mai zici. La Dinamo, la Rapid și în alte orașe se pot face stadioane din bani publici, dar la Steaua nu se poate. Ei spun că la Steaua este un prost, care are bani, și pe care vor să îl hingherească și să îl mulgă. Eu vă spun că nu sunt prost și nici nu mă voi lăsa muls. Cei de la Armată să zică mulțumesc că au un prost ca Becali, care a luat echipa în 2003, când nu se vorbea despre Steaua și despre cupele europene. Eu am adus 200 de milioane de euro din transferuri de jucători și prezența în cupele europene și am plătit taxe de 50 de milioane de euro. Ce mai vreți de la mine?” Poate mă supăr și plec la altă echipă. Las Steaua și ajunge stadionul în paragină. Distrugeți cel mai important brand din România. De ce nu produceți voi ceva? Vreți ca Becali să producă și după aceea să luați tot. Spuneți că Becali aduce prejudiciu”, a spus Becali la sport.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: