Evenimentul Zilei > Politica > Gigi Becali ARUNCĂ BOMBA: „Am fost vizitat în închisoare de un ministru din cabinetul Grindeanu”
Gigi Becali ARUNCĂ BOMBA: „Am fost vizitat în închisoare de un ministru din cabinetul Grindeanu”

Gigi Becali ARUNCĂ BOMBA: „Am fost vizitat în închisoare de un ministru din cabinetul Grindeanu”

Gigi Becali revine cu dezvăluiri incediare referitoare la viața pe care a dus-o atunci cât a fost în închisoare și la vizitele pe care le-a primit cât a stat acolo.

Finanțarul echipei Steaua povestește că a fost vizitat de oameni importanți din Parlament și chiar de un ministru care s-ar afla și acum în funcție. Chiar dacă a refuzat să îi facă identitatea acestora publică, Becali a subliniat că unul dintre ei ar fi un apropiat al lui Victor Ponta.

"Când eram în închisoare am fost vizitat de trei senatori și un ministru. Dar nu pot să vă spun numele. Doar atât! Mi-a spus că l-a trimis Victor sa imi spuna ca Cazanciuc are boala pe mine. a venit un ministru care si acum e ministru", a spus Gigi Becali la România TV. 

În același timp, Gigi Becali a vorbit și despre privilegiile pe care le-a avut cât a fost după gratii. "Aveam și baldachin la penitenciar, pentru că eu sunt Becali. Mâncam cu lingură și furculiță din aur. Îmi angajasem și chelneri să mă ajute în celulă" a  mai spus Becali la România TV.