Gigi Becali a spus că principalul obiectiv al vicecampioanei României este play-off-ul.

Următorul obiectiv nu este să ne batem cu CFR, ci cu Botoşaniul. Ea este adversara noastră acum. Noi vrem joi, calificare şi după aia ne liniştim. Nu mai e că odihnim jucătorii. Asta e o afacere, eu trebuie să fac bani. Eu dacă bag bani în afacerea asta, trebuie să scot bani. Poate să spune cine vrea, ce vrea. Eu le dau cu calificarea în cap. Dacă ai salariu mai mare, nu înseamnă că eşti mai bună. Hai să vedem acum următorul pas, Botoşaniul.

Campioni am fost, campioni vom fi până vom muri, Steaua Bucureşti. Gigi Becali şi cu asta basta! Ca să fim campioni trebuie să batem Botoşaniul de pe locul 6. Trebuie să baţi Botoşaniul, pentru că ne interesează play-off-ul. Pe CFR ai şansă să-i baţi de două ori în meci direct în play-off şi gata!”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

După meciul de la Mediaș, FCSB ocupă locul 13, din 14, la egalitate de puncte (4) cu Academica Clinceni, dar cu un golaveraj inferior echipei proaspăt promovată.. „Lanterna roșie” a campionatului este Dinamo, care are doar trei puncte după primele șase meciuri disputate.