„Este foarte bine ceea ce a făcut DNA în acest caz. Trebuie să se realizeze o curăţenie generală în arbitrajul şi fotbalul românesc, să scăpăm de garda veche. Am spus mai demult că Sorin Corpodean e un şpagangiu şi nu m-am înşelat, mai multe nu am ce să comentez. Adevărul a ieşit la iveală. Părerea mea este că de-acum încolo campionatul va fi mult mai curat, după acest val de arestări. Nu vor mai fi niciun fel de blaturi”, a declarat Gigi Becali pentru EVZ.

Finanţatorul din Pipera susţine că Ion Crăciunescu este cea mai potrivită persoană pentru a conduce Comisia Centrală de Arbitri:

„Grigorescu ar vrea să fie mai bun, dar nu poate, e influenţabil. Crăciunescu este cel mai bun ca să conducă arbitrajul românesc, nu e coruptibil. Are şi el bube în cap, dar nu ca alţii. Sandu ar trebui să se împace cu Crăciunescu pentru binele fotbalului românesc şi să-l sune ca să-i propună să fie din nou şef. Să lase ranchiuna de-o parte”.

Becali e dispus să plătească bani grei pentru a nu avea probleme cu arbitrajul.

„Sunt gata să dau 200.000 sau 300.000 de euro pe an pentru arbitri, dar pe căi legale. Banii să se ducă la Liga Profesionistă, să fie plătiţi bine, dar să nu mai facă nenorociri. Dacă Ion Crăciunescu nu va conduce arbitrajul, ar trebui aduşi numai arbitri străini în Liga I”, a mai spus patronul „roş-albaştrilor” pentru EVZ.

Totodată, latifundiarul consideră ca Mircea Sandu îşi va pierde şansele pentru a obţine un nou mandat la şefia FRF: "Normal că Sandu riscă să nu mai fie preşedinte. Sub mandatul lui eu am fost arestat şi s-au întâmplat toate aceste scandaluri legate de reţinerile arbitrilor şi a patronului de la Argeş."