Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi ȘTIE cum se poate ÎNCHEIA conflictul dintre Gigi Becali și Armată: „Ne facem de râs, intrăm în tot felul de povești”
Gică Hagi ȘTIE cum se poate ÎNCHEIA conflictul dintre Gigi Becali și Armată: „Ne facem de râs, intrăm în tot felul de povești”

Gică Hagi ȘTIE cum se poate ÎNCHEIA conflictul dintre Gigi Becali și Armată: „Ne facem de râs, intrăm în tot felul de povești”

Gică Hagi este imparțial în „războiul” pornit între latifundiarul din Pipera și CSA, pentru brandul „Steaua”. Dar, „Regele” a venit cu o propunere pentru ca această dispută să ajungă la un numitor comun.

Hagi consideră că acest conflict nu aduce o imagine bună fotbalului românesc. Săptămâna trecută, Clubul Sportiv al Armatei a transmis Federației, Ligii Profesioniste și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului să pună în aplicare hotărârea judecătorească, care nu îi permite lui Gigi Becali să utilizeze brandul „Steaua”.

„Steaua este aceeași, este una singură! E cea care a fost înainte și după. E cea care joacă acum în Liga 1. Ar fi un păcat. Cel mai important este ca Gigi și Armata să ajungă la un consens. Ne facem de râs în Europa!

Un club atât de mare, important care a jucat în Europa, care a făcut cinste și după Revoluție. Ce facem cu oamenii care au jucat și care au reprezentat Steaua? Intrăm în povești legate de un meci între cele două echipe Steaua. Nu, nu are rost”, a spus Hagi la Digi Sport.