Polițiștii Secției 4 Timișoara au reținut un bărbat de 39 de ani, depistat la scurt timp după ce ar fi încercat să sustragă  trei autoturisme dintr-un garaj al unei societăți comerciale. Cel în cauză a  fost introdus  în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Polițiștii au fost sesizați în ziua de 2 ianuarie cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea garajului unei societăți comerciale, unde au forțat sistemele de închidere a trei autoturisme. Acestea au fost distruse, paguba ridicându-se la 15.000 de lei.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a reușit doar să avarieze mașinile, nu să le și pornească. După ce a trecut d ela una la alta, a abandonat furtul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă  la infracțiunea de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.