O mai țineți minte pe Denisa Răducu? Ce se întâmplă la mormântul ei. Chiar părinții ei sunt protagoniștii

O mai țineți minte pe Denisa Răducu? Ce se întâmplă la mormântul ei. Chiar părinții ei sunt protagoniștii

Denisa Răducu a murit acum trei ani, dar pentru familie nu trece nicio zi fără să se gândească la ea. Acum i-au refăcut complet locul de veci.

Locul de veci al regretatei artiste Denisa Răducu a fost distrus de un incendiu ce a avut loc anul acesta în luna ianuarie. Acum, familia a refăcut mormântul.

Ce a declarat sora Denisei acum un an de zile?

„Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Sunt convinsă că, repede, cei care au iubit-o, vor face, din nou, să fie plin de jucării de pluș și de flori acolo, așa că va arăta ca înainte.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, declarase în martie Adelina, sora regretatei Denisa Manelista.

După aproape trei ani de la moartea artistei, familia a refăcut complet mormântul, transformându-l într-un loc în care atât ei cât și fanii Denisei îi pot aduce un omagiu.

„Vine mereu lume la Denisa noastră, cum să nu vină? Abia acum ne-am dat și noi seama cu adevărat câtă lume a iubit-o, dacă la 3 ani de când s-a dus încă nu există zi fără să nu treacă câteva persoane pe la mormânt, să aprindă o lumânare sau să aducă o floare”, ne-a spus un angajat al cimitirului din Ștefănești, județul Vâlcea.

De ce a murit Denisa Manelista?

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca.

Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o.

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o perioadă lungă în care s-a luptat cu boala, scrie Wowbiz.