Gestul care a şocat Turcia. Cum s-a răzbunat o femeie pe violatorul său

Gestul care a şocat Turcia. Cum s-a răzbunat o femeie pe violatorul său

O turcoaică în vârstă de 26 de ani l-a împuşcat pe bărbatul care abuza sexual de ea de mai multe luni şi apoi l-a decapitat, un gest salutat de mişcările feministe din Turcia, dar care a şocat restul societăţii.

Femeia, însărcinată în luna a cincea, a cere acum autorităţilor să îi permită să avorteze copilul rezultat în urma violurilor repetate la care a fost supusă.

Când a fost arestată de poliţie, ea stătea lângă cadavrul agresorului, spunându-le oamenilor legii că "acesta este cel care s-a jucat cu onoarea mea".

Femeia, în vârstă de 26 de ani, mamă a doi copii, era abuzată sexual de mai multe luni de un bărbat care o şantaja cu mai multe poze nud făcute la primul viol şi pe care ameninţa că le va trimite părinţilor ei dacă va depune plângere la poliţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mă ameninţa mereu că va spune tuturor despre violuri. Fetiţa mea începe şcoala anul acesta. Toţi mi-ar fi insultat copiii. Acum nimeni nu va mai face asta pentru că am salvat onoarea familiei", a declarat ea poliţiştilor, potrivit Daily Mail.

Potrivit oamenilor legii, femeia l-a împuşcat pe violator mai întâi în organele genitale, înainte de a-l decapita. Ea i-a aruncat apoi capul în piaţa centrală a satului în care locuieşte.

Ea a fost descrisă drept o eroină de asociaţiile feministe din Turcia.