Evenimentul Zilei > Actualitate > Gest uluitor de Crăciun. Ce a făcut un bărbat cu 16.000 de euro găsiți într-un rucsac
Gest uluitor de Crăciun. Ce a făcut un bărbat cu 16.000 de euro găsiți într-un rucsac

Gest uluitor de Crăciun. Ce a făcut un bărbat cu 16.000 de euro găsiți într-un rucsac

Un bărbat din orașul german Krefeld a dat polițiștilor un rucsac pe care îl găsise și în care se aflau 16.000 de euro.

Crăciun de neuitat! De acest lucru a avut parte un bărbat din Germania, căruia un trecător i-a înapoiat rucsacul în care se află suma de 16.000 de euro. Proprietarul uitase rucsacul sub un copac, unde a fost găsit de un trecător în vârstă de 51 de ani.

Cel care a găsit rucsacul, aproape de centrul oraşului Krefeld, în vestul Germaniei, înainte de Crăciun, a anunțat poliția, potrivit dcnews.ro. Proprietarul rucsacului a fost găsit rapid de oamenii legii, care i l -au restituit.

Trecătorul care a găsit rucsacul în care se aflau banii nu a dorit să primească o recompensă, motivând că este Crăciunul, a comunicat poliţia din Krefeld pe Facebook.

„Sunt într-adevăr oameni care fac fapte bune de Crăciun”, a scris poliţia.

Orice persoană din Germania care returnează un obiect găsit poate primi o recompensă în funcţie de valoarea acestuia. Bărbatul ar fi putut primi 490 de euro dacă ar fi acceptat recompensa.

Postarea poliției a devenit virală, primind peste 1.000 de like-uri şi circa 180 de comentarii, mulți întrebându-se care ar putea fi motivele pentru care pune într-un rucsac o sumă atât de mare. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Krefeld, proprietarul rucsacului a declarat că „se simte mai în siguranţă” dacă merge cu banii la el.