Gest exemplar al primarului Nicolae Dascălu și al consilierilor locali din comuna Mărăcineni, judeţul Argeş. ALeșii locali și-au donat o parte din indemnizații pentru a premia doi sportivi cu rezultate bune la Jocurile Olimpice. Primarul Nicolae Dasălu a ținut să-i premieze pe Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi care au încheiat cu succes competiţia de bob, două persoane masculin , de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, informează argesenii.ro

Cei doi tineri din comuna Mărăcineni s-au menţinut în top 20 la finalul celor patru manşe, reusind să se claseze pe un excelent locul 18.

Edilul Nicolae Dascălu a organizat o festivitate, special organizată pentru cei doi sportive, pentru a le arăta tinerilor aprecierea pe care administrația locală o are pentru ei. Conducerea primăriei, consilierii locali, antrenorii celor doi și zeci de cetățeni i-au felicitat pentru performanța obținută.

Pe lângă plachete și flori, primarul a reușit să strângă și o sumă de bani pentru cei doi, o parte din donațiile făcute de consilierii locali, din bugetul primăriei dar și din sponsorizări. Le-au oferit câte 5400 de lei pentru fiecare. Sportivii le-au multumit celor prezenţi şi în special părimarului pentru festivitate.

 

Te-ar putea interesa și: