Evenimentul Zilei > Actualitate > Germania: Unul din cinci tineri ar renunţa la sex pentru internet
Germania: Unul din cinci tineri ar renunţa la sex pentru internet

Germania: Unul din cinci tineri ar renunţa la sex pentru internet

Conform unui studiu pentru Germania, 70% dintre tineri susţin că urmăresc în mod regulat 10 site-uri sau mai puţine pe zi, în timp ce doar 12% au susţinut că urmăresc regulat peste 25 de site-uri online.

Conform unui sondaj publicat de revista germană NEON, dintre tinerii germani cu vârsta între 18 şi 35 de ani care au fost interogaţi, 18% au declarat că dorinţa lor de a folosi internetul este mai puternică decât dorinţa de a întreţine un raport sexual.

„Internetul joacă un rol important pentru prima generaţie care a crescut odată cu el, dar există încă şi viaţă dincolo de online”, notează NEON, care mai subliniază că 57% dintre tinerii intervievaţi consideră că este mai important pentru calitatea vieţii lor să aibă un balcon şi nu o conexiune rapidă la internet.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: