Evenimentul Zilei > International > Germania: un român a provocat carnagiu pe șosele! Abatarea care a scandalizat oamenii legii: „E horror”. VIDEO
Germania: un român a provocat carnagiu pe șosele! Abatarea care a scandalizat oamenii legii: „E horror”. VIDEO

Germania: un român a provocat carnagiu pe șosele! Abatarea care a scandalizat oamenii legii: „E horror”. VIDEO

Un grav accident de circulație s-a petrecut marți seara, în apropiere de Munchen. Autorul accidentului soldat cu 4 morți este român și a sfidat regulile de circulație rutieră de parcă s-ar fi aflat în patria mamă.

Marți seară, pe A99, în apropiere de Munchen, s-a petrecut un grav accident de circulație cauzat de un compatriot. Mașina condusă de un șofer român în vârstă de 32 de ani a intrat pe contrasens și s-a izbit de un Audi, pe banda din mijloc a autostrăzii.

În urma impactului devastator, doi români și doi germani și-au pierdut viața. Vinovat ar fi șoferul român al unui Volkswagen Sharan, care a condus pe autostradă pe contrasens.

Conducea pe contrasens

Potrivit publicației Merkur.de, în jurul orei 22.00, poliția a fost alertată de mai mulți participanți la trafic că un șofer conduce pe contrasens. Din păcate, cursa nebună s-a încheiat abrupt când mașina s-a izbit cu putere frontal într-un alt vehicul.

În urma impactului dintre Volkswagenul condus de român și un Audi condus de un neamț, 4 persoane au murit. Românul de 32 de ani și un pasager, tot român, de 50 de ani se aflau în Volkswagen. Celelalte două victime, două persoane de naționalitate germană, se aflau în Audi în momentul în care șoferul român conducea inexplicabil pe banda din mijloc a autostrăzii.

Conform primelor cercetări, șoferii nu consumaseră alcool sau alte substanțe interzise. Autostrada a fost închisă pentru a interveni elicopterele. Potrivit oamenilor legii germani, mai multe apeluri au fost înregistrate la poliție, care reclamau faptul că un șofer circulă pe contrasens. De altfel, potrivit publicației germane, polițiștii germani folosesc cuvântul Horror când descriu acest accident.

Potrivit sursei citate, mai multe elicoptere și ambulanțe s-au deplasat la fața locului, fiind nevoie de descarcerare pentru scoaterea celor 4 morți din fiarele contorsionate. După accident, Autostrada A99 a fost închisă în ambele direcții timp de mai multe ore.

În luna septembrie a.c., alți 4 români au murit, în Germania, după ce microbuzul în care se aflau a fost prins între două TIR-uri, pe Autostrada A44, în landul Rhenania de Nord-Westfalia, pe sensul către Dortmund. Vinovat pentru accident ar fi fost tot un român, care conducea unul dintre camioane.

Sursa: știridiaspora