Evenimentul Zilei > Social > Germania recrutează bucătari din România. Salariile pot ajunge la 2.000 de euro pe lună
Germania recrutează bucătari din România. Salariile pot ajunge la 2.000 de euro pe lună

Germania recrutează bucătari din România. Salariile pot ajunge la 2.000 de euro pe lună

Agenția Națională de Ocupare va organiza în februarie la Brațov o acțiune de selecție de personal pentru industria hotelieră din Germania.

Companiile germane Europa Park, McDonald's şi Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru meseriile de bucătar (20 de posturi), ospătar (25 de posturi), personal în industria gastronomiei de sistem (20 de posturi), ajutor bucătar (6 posturi) şi cameristă/roomboy (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi personal în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel B1/B2), precum şi cunoştinţe bune de limba engleză (nivel B1).

Pentru posturile de ajutor de bucătar şi cameristă/roomboy, angajatorii germani solicită persoane care au cunoştinţe de limba germană, nivel A2 – B1, precum şi experienţă în domeniu.

Angajarea se face pe o perioada de 9 luni, cu posibilitate de prelungire, începând cu luna martie 2015.

În județul Ilfov, agenția locală caută 741 de persoane pentru tot atâtea locuri vacante în meserii precum strungar, frezor, tâmplar, inginer petrochimist, farmacist, lăcătuș mecanic, zugrav.
Informaţii suplimentare se  pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, 0785/280.308;0785/280.309, și pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro).

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: