Evenimentul Zilei > Social > Germania caută asistente medicale și agenți de vânzări în România
Germania caută asistente medicale și agenți de vânzări în România

Germania caută asistente medicale și agenți de vânzări în România

Zeci de posturi sunt vacante pe rețeaua europeană de recrutare EURES în meserii dintre cele mai diverse.

Germania oferă 10 euro brut pe oră unui agent de vânzări în orașul Markgroningen și 11,20 de euro pe oră pentru o asistentă medicală. Reprezentantul angajatorului german PMK MEDICAL CARE GMBH recrutează 50 de asistente care ar urma să muncească în toată Germania. Firma angajatoare promite sprijin pentru recunoașterea calificărilor în germania, pentru găsirea locuinței și integrare, precum și pentru cursurile de limbă, în sarcina angajatului fiind doar costul cărților. Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, iar durata contractului este nedeterminată. CV-urile pot fi depuse până pe 7 octombrie.
O altă ofertă consistentă de locuri de muncă vine din belgia care are nevoie de 10 măcelari, plus tehnicieni, șoferi și reparatori de vehicule. Cu experiență de minimum 5 ani în meserie și care să știe bine engleza sau franceza.
Irlanda angajează 10 psihiatri pentru Dublin, plătiți cu 4.000 de euro pe lună, în funcție de pregătire și experiență. Se cere minimum un an de experiență și limba engleză fluent, chletuielile de transport fiind suportate inițial de angajator pentru ca în următoarele șase luni acestea să fie achitate de angajat. Tot pentru Dublin o a doua ofertă se adresează asistentelor medicale pentru care există 14 posturi plătite cu 2008 euro pe lună.
Mai multe informații pot fi găsite pe http://www.eures.anofm.ro/