Evenimentul Zilei > Social > „GEORGE SOROS – Puterea din umbră” – un best-seller american
„GEORGE SOROS – Puterea din umbră” – un best-seller american

„GEORGE SOROS – Puterea din umbră” – un best-seller american

Începând de marți, 19 decembrie, la punctele de difuzare a presei, găsiți o carte-eveniment, apărută la Editura Contra Mundum (www.contramundum.ro): „GEORGE SOROS – Puterea din umbră”. Recomandată de Evenimentul Zilei, cartea se difuzează la prețul special de 14,90 lei.

“Să nu ai alt Dumnezeu afară de Soros” sau cum vrea George Soros, sub masca unui mesianism global, să cucerească lumea.

Scrisă de doi autori americani de prestigiu, David Horowitz și Richard Poe, și prefațată de publicistul Adrian Pătrușcă, „GEORGE SOROS – Puterea din umbră” este prima carte tradusă în limba română care descrie, prin recurs la fapte și ladocumente de necontestat, metodele prin care miliardarul George Soros acționează pentru a infiltra și prelua partide și state, în scopul de a le controla și de a le impune ideologia neo-marxistă. O ideologie care corupe și distruge valori morale și tradiții, pentru a le înlocui cu o utopie: „societatea deschisă” propovăduită de George Soros.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.