Superstarul Taylor Swift îl acuză pe Soros că este de o „lăcomie nerușinată”. Totul ar fi pornit de la implicarea omului de afaceri și a unuia dintre partenerii săi, Scooter Braun, în achiziționarea Big Machine Records, o casă de producție foarte cunoscută în domeniu.

Afacerea l-a costat pe Soros mai mult de 300 de milioane de dolari, dar a pus mâna pe o adevărată comoară – mii de piese vechi, extrem de populare.

„În opinia mea, doar un alt caz de lăcomie nerușinată în timpul coronavirusului. Deci, fără gust, dar foarte transparent”, a reacționat Taylor Swift.

Albumul care a declanșat furia artistei este „Live From Clear Channel Stripped 2008” și se pare că pe acesta a vrut să-l dețină George Soros, unul dintre marii sponsori ai Partidului Democrat.

Taylor Swift este una dintre cântărețele foarte implicate în viața politică din SUA, ea exprimându-și de multe ori convingerile și chiar intrând în contre cu alți artiști.

„După ce mi s-a refuzat șansa de a-mi cumpăra muzica, întregul meu catalog a fost vândut lui Scooter Braun, într-o afacere care mi s-a spus că a fost finanțată de familia Soros și Carlyle Group. Totuși, până în ziua de azi, niciunul dintre acești investitori nu s-a deranjat să mă contacteze direct pe mine sau pe echipa mea pentru a-și face diligența necesară asupra investiției lor, asupra investiției lor în mine”, a dezvăluit Taylor Swift.