George Michael, arestat pentru deţinere de droguri | VIDEO

George Michael, arestat pentru deţinere de droguri | VIDEO

Starul muzicii pop a primit un avertisment din partea poliţiei, după ce a fost arestat la Londra, pentru deţinere de droguri, informează AFP.

George Michael a fost dus la comisariat, unde a primit un avertisment pentru deţinere de droguri de clasele A şi C, potrivit poliţiei. Conform legilor britanice, printre drogurile din clasa A se numără crack-ul şi cocaina.               Artistul a apărut  regulat în tabloidele britanice. În iunie anul trecut, el a fost condamnat la 100 de ore de muncă în folosul comunităţii pentru conducere sub influenţa unor substanţe care se eliberează doar pe reţetă. De asemenea, starului i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de doi ani. De altfel, în ultimii doi ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan, din cauza drogurilor sau a alcoolului.              George Michael a mai fost arestat pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual.

În urma "evenimentului", Michael a scris un cântec, "Outside", ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.

"You have been loved" - George Michael

Ne puteți urmări și pe Google News