George Clooney adună bani de campanie pentru Obama. Cât costă o cină cu actorul american și președintele SUA

George Clooney adună bani de campanie pentru Obama. Cât costă o cină cu actorul american și președintele SUA

Actorul George Clooney îl susţine pe preşedintele american Barack Obama şi speră ca acesta să fie reales în acest an pentru un nou mandat. Vedeta de la Hollywood va organiza joia viitoare, la reședința sa din Los Angeles, un dineu, la care vor participa circa 150 de persoane, pentru a strânge fonduri necesare campaniei de realegere a liderului de la Casa Albă.

Rezervările s-au încheiat, fiecare dintre cei peste 100 de invitaţi plătind 40.000 de dolari ca să cineze cu actorul şi preşedintele. Suma care se va strânge cu această ocazie se ridică la 6 milioane de dolari. Actorul speră însă ca la această sumă să se adauge alte 6 milioane din donaţii online.

George Clooney este cunoscut pentru implicarea sa politică și socială, în special în Sudan. A realizat reportaje din țări aflate în conflict, răvășite de războaie și sărăcie, a ținut discursuri în cadrul unor evenimente publice, iar recent a fost arestat, alături de tatăl său, pentru că ar fi intrat ilegal pe domeniul unei proprietăți private, în timp ce protesta în fața Ambasadei Sudanului în SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News