George Becali nu se dezice. Cum a fost surprins latifundiarul chiar în fața palatului. Video

George Becali nu se dezice. Cum a fost surprins latifundiarul chiar în fața palatului. Video

Omul de afaceri George Becali a fost surprins de către paparazzi EVZ într-o ipostază care l-a făcut celebru. Acesta a împărțit bani celor care se află aproape zilnic în fața palatului lui.

George Becali este cu siguranță un om milostiv. Acest lucru este știut de către toată lumea, iar în fața palatului lui aproape zilnic se află zeci de persoane care îl așteaptă. Așa s-a întâmplat și zilele trecute când totul a fost surprins de către paparazzi EVZ.

În fața palatului latifundiarului se aflau zeci de oameni. Acesta a ieșit în primă fază și a stat de vorbă cu ei. După care a făcut gestul deja cunoscut de toată lumea. A scos teancul cu bani și a împărțit cu nemiluita în dreapta și în stânga așa cum îi stă în caracter.

Ne puteți urmări și pe Google News

Becali a împărțit bani oamenilor care îl așteptau la palat

Oamenii prezenți acolo s-ar arătat foarte încântați de gestul latifundiarului. Nu este prima dată când George Becali face un astfel de gest. De altfel, aproape în fiecare zi la palatul său aflat în zona de nord a Bucureștiului se strâng oameni nevoiași.

Aceștia îl așteaptă doar-doar le dă și lor ceva. Cert este că Becali nu face doar astfel de gesturi. De altfel, el este ctitorul mai multor biserici. Ultima dintre ele este și cea cu care se mândrește latifundiarul cel mai tare.

Biserica din Pipera, aproape de finalizare

Biserica se află în Pipera și la sfințirea ei sunt așteptați să vină și preoți de la Athos. Deocamdată lăcașul de cult nu este gata, se muncește pentru picturile de interior. Cu toate acestea, potrivit surselor din spațiul public, biserica ar trebui să fie sfințită în primăvara acestui an.

Pe lângă acest lăcaș de cult, Becali a mai construit câteva în mai multe zone din țară. Ba chiar și în Africa s-a străduit să facă acest lucru pentru ca oamenii de acolo să afle de Dumnezeu.

Latifundiarul este cunoscut pentru faptul că este religios din cale afară și arată acest lucru ori de câte ori are ocazia. Niciodată nu pleacă de acasă fără o mătanie pe care o poartă aproape tot timpul în mână.