Evenimentul Zilei > Politica > Geoană: Ponta, dedublat! Mă îngrijoreaza lejeritatea premierului la adresa unor instituţii ale statului roman
Geoană: Ponta, dedublat! Mă îngrijoreaza lejeritatea premierului la adresa unor instituţii ale statului roman

Geoană: Ponta, dedublat! Mă îngrijoreaza lejeritatea premierului la adresa unor instituţii ale statului roman

Senatorul Mircea Geoană, preşedintele PSRO, a declarat joi la Craiova că premierul Victor Ponta este obligat să demonstreze acuzaţiile aduse în scandalul defrişărilor, altfel va trebui să suporte consecinţele acestor declaraţii.

"Declaraţia preşedintelui mi se pare justă şi oportună. În clipa în care un prim-ministru face declaraţii publice în care incriminează instituţia prezidenţială de lucruri legate de un lobby şi un trafic de influenţă, direct sau prin interpuşi, în clipa respectivă instituţiile statului român trebuie să clarifice acest subiect neîntârziat. Sunt absolut convins că preşedintele Iohannis are dreptate în tot ceea ce zice. Într-o ţară normală, când un prim-ministru merge în spaţiul public şi acuză în mod direct instituţia prezidenţială de trafic de influenţă în favoarea unui grup de interese, în clipa respectivă statul român trebuie să se autosesizeze", a spus Geoană.

"Cer în mod oficial lămurirea neîntârziată a acestui subiect. Mă îngrijorează lejeritatea cu care, în spaţiul public, la nivel înealt se proferează astfel de acuze la adresa unor instituţii fundamentale ale statului român. Nu poţi să fii atât de atât de debulat cum este Ponta. Dacă Ponta joacă jocul cu care ne-a obişnuit, este momentul să înceapă să plătească pentru modul lejer şi de multe ori iresponsabil cu care se joacă cu puterea care i-a fost investită prin voturile noastre în Parlament. Dacă Ponta se face vinovat de propagandă ieftină la televizor, trebuie să suporte consecinţele", a continuat senatorul.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: