Totul a început după ce Viorel s-a dus să cumpere o sticlă de șampanie de la un magazine de lângă blocul unde locuiesc în București. Și dus a fost.

După minute bune de așteptare, Viorica a intrat la bănuieli. S-a îmbrăcat în grabă și a plecat pe urmele soțului. Numai că Vulpiței i s-a întunecat vederea când l-a văzut pe soțul ei în compania unei domnișoare frumoase.

Şocată de scandalul iscat, femeia din maşină a ieşit să o liniştească pe Veronica, dar s-a trezit şi ea luată la rost.

Dar săgețile s-au îndreptat repede spre Viorel care se vedea că este stânjenit și iritat de întreaga situație. Curioasă, dar mai ales suspicioasă, Veronica a început să îi ceară explicaţii soţului.

Înainte să se îndrepte spre casă, Viorel a simţit nevoia să discute cu domnişoara din maşină. După ce s-a asigurat că va fi aşteptat să se întoarcă, Viorel a început să o ameninţe pe Veronica. În cele din urmă, Viorel a acceptat ca Veronica să îl însoţească până la maşină, ca să se convingă că ceea ce i-a spus el e adevăr.

Dar lucrurile nu s-au terminat în stradă, pentru că Vulpița a izbucnit din nou, acasă.

Lacrimi de disperare, nervi întinşi la maximum şi răbufniri şocante! Veronica a lovit cu pumnul în perete şi a trântit tacâmurile, potrivit spynews.ro