Evenimentul Zilei > International > Gay Pride la Pentagon: Generalul Taylor și-a prezentat soțul, pe Lucas!
Gay Pride la Pentagon: Generalul Taylor și-a prezentat soțul, pe Lucas!

Gay Pride la Pentagon: Generalul Taylor și-a prezentat soțul, pe Lucas!

Un General al US Army și-a prezentat soțul la o Paradă Gay care a fost organizată la Pentagon marți. La ceremonie a participat și secretarul de stat al Apărării, Ashton Carter.

„Soțul meu Lucas este acolo, în față.” Astfel și-a prezentat Generalul de brigadă Randy S. Taylor partenerul de viață, care ședea în același rând cu secretarul de stat al Apărării, Ashton Carter, și cu alți înalți oficiali militari, la Parada Gay organizată la Pentagon, scrie Washington Times.

Generalul a ținut să precizeze că Lucas și-a sacrificat propria carieră pentru a se adapta frecventelor mutări ale lui Taylor în cei 18 ani de relație:

„Am pariat totul pe cariera mea militară”, a adăugat generalul, care a fost maestrul de ceremonii la cea de-a IV-a celebrare Gay Pride de la Pentagon.

Alături de principalul vorbitor, care a fost secretarul de stat al Apărării, au mai luat cuvântul un ofițer de marină homosexual, un sergent homosexual criminalist, o capelană lesbiană și un transsexual, Amanda Simpson, care este director executiv al Biroului Militar pentru Inițiative Energetice.