Evenimentul Zilei > International > Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America
Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America

Gates dă marea lovitură! Se face stăpân pe America

Filantropia marilor bogătași ai lumii este o fațadă strălucitoare sub care se ascunde, însă, o lăcomie insațiabilă. În vreme ce nouă ni se împuie urechile cu tort felul de teorii abracadabrante, Stăpânii Lumii pun mâna pe toate domeniile cheie ale vieții economice. Să luăm, de pildă, cazul fondatorului Microsoft.

Gates dă marea lovitură! Marele filantrop este unul dintre promotorii  „Great Reset”. Cu alte cuvinte, este convins  că  “a patra revoluție industrială” va aduce abolirea proprietății private. Cu toate astea, Gates n-are de gând să-și împartă averea săracilor. Dimpotrivă, adună cât de mult poate, să nu rămână în urma altor bogătațși care nu pot să doarmă noaptea de grija planetei și a umanității.

Gates dă marea lovitură! Devine mare moșier

IT-istul genial genial care vrea să salveze umanitatea de pandemie este extrem de calculat în afaceri. Așa se face că a devenit unul dintre cei mai mari proprietari. Potrivit celebrei publicații Forbes, Gates cumpără de ani de zile terenuri în Florida și Washington, Gates, care are o valoare netă de aproape 121 miliarde de dolari conform Forbes, și-a construit un imperiu agricol  în 18 state americane.


 Epoca Merkel, la final! “Necunoscutul” Laschet stinge lumina în UE?


„Cele mai mari exploatații ale sale se află în Louisiana (69.071 acri), Arkansas (47.927 acri) și Nebraska (20.588 acri). În plus, el are o participație la o proprietate de  25.750 de acri în partea de vest a orașului Phoenix, Arizona, acolo se construiește o suburbie. ”

Gates deține acum 242.000 de acri de teren agricol în SUA, în principal „prin entități terțe care au lrgătură cu  Cascade Investment”, fondul de investiții al lui Gates Gates.


Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta


Nu se știe cGates cum intenționează Gates să-și exploateze nenumăratele moșii, iar reprezentranții Cascade Investments au refuzat să comenteze informațiile.

Bill Gates dă marea lovitură, dar nu singur

Gates nu este singurul miliardar care investește masiv în terenuri. Magnatul media John C. Malone deține 2,2 milioane de acri de terenuri agricole și păduri. Fondatorul progresistului post TV CNN, Ted Turner, are  2 milioane de acri de teren agricol. Și Jeff Bezos de la Amazon „investește, de asemenea, în terenuri în sti mare”, scrie Forbes.

Cum se explică diferența de la cer la pământ între ce spun și ce fac Stăpânii Lumii? E foarte simplu. Abolirea proprietății private va afecta numai masele, care se vor afla într-o stare de dependență permanentă de elitele atotstăpânitoare.

Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!