Evenimentul ZileiMondenGata iubirea. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns să se bată pe stradă

Gata iubirea. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns să se bată pe stradă

Gata iubirea. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns să se bată pe stradă
Bianca Drăgușanu a șocat seara trecută, în drum spre un eveniment monden din Capitală, dar și acolo. Pe stradă a ajuns aproape să fie luată la bătaie de actualul ei soț. Reproșurile aduse acestuiau au fost înregistrate de presă. Dar circul a continuat și la Gală.

Scandalul a început în fața unui restaurant, de unde cei doi, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, plecau la un eveniment monden unde vedeta TV avea să primească un premiu.

Martorii care i-au surprins pe cei doi au fost șocați. Afaceristul s-a îndreptat amenințător către vedetă, Bianca Drăgușanu l-a împins cu piciorul în timp ce era urcată pe mașină. “Te rog frumos! Vrei să apari la știri?”, se aude vocea speriată a vedetei, conform kfetele.ro. “Ei îi permiţi, dar eu nu am voie”, i-a reproșat Bianca Drăguşanu soțului ei înainte să fie violentată. Întrebată de reporterul XNS ce se întâmplă, vedeta a spus “Mă cert cu amanta soţului meu”, apoi a susținut că glumește.

Agresiuni la ordinea zilei

Amintim și că Bianca Drăgușanu, fosta soție a manechinului Vioctir Slav,  a depus actele de divorț cu afaceristul Alex Bodi, noul ei soț, în urmă cu o săptămână. Cu acea ocazie între cei doi au mai avut loc un incident violent. Imediat după ce a aflat de divorț, bărbatul a pus mâna pe o furculiță pe care a înfipt-o în vedeta TV, agresând-o grav.

La scurt timp după acest episod violent, câțiva prieteni din anturajul lor au dezvăluit că Drăgușanu a fost de-a dreptul bătută, alegându-se cu o coastă fisurată.

Drăgușanu despre divorț: ”Sunt o femeie cu demnitate”

Miercuri seara, în timpul Galei Performanței și Excelenței 2019, scandalul dintre Drăgușanu și Bodi a continuat. Înainte să urce pe scenă ca să îi fie înmânat trofeul, fosta prezentatoare TV a oferit presei declarații despre despărțire.

“Te rog nu mai insista (n.r.: despre divorţ). Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că C. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Sursa: Cancan.ro


Accesează: