Ganea, in genunchi la Dinamo

Ganea, in genunchi la Dinamo

Atacantul Ionel Ganea paraseste Rapidul pentru o revenire spectaculoasa la Dinamo! Mutarea a fost confirmata ieri de conducerea campioanei din Liga I la fotbal.

„Ganezul” s-a intalnit in ultimele zile, pe rand, cu actionarii Nicolae Badea, Cristi Borcea si Vasile Turcu, pe care i-a rugat sa-l reprimeasca in „Groapa”! „Te primim, dar trebuie sa-ti rezolvi singur problemele contractuale cu Rapid”, au raspuns sefii dinamovisti. Conform intelegerii pe care a semnat-o asta-iarna, Ganea mai are de jucat un sezon in tricoul visiniu.

Varful de atac a lasat balta gruparea „cainilor rosii” in pauza competitionala, fiind atras de oferta si de promisiunile rapidistului George Copos, care il ademenise si cu un post de vicepresedinte. Evolutia lui Ganea in Giulesti l-a dezamagit crunt pe Copos. „Fiecare gol al lui Ganea m-a costat 100.000 de euro”, s-a vaitat „regele savarinelor”. Ganea a pierdut titlul de golgheter al Ligii I, desi la Dinamo izbutise sa inscrie de 14 ori.

Actionarii de la Dinamo au aflat de la Ganea ca in Giulesti a inceput prigoana: „Copos ii obliga pe jucatorii cu contracte mari sa-si gaseasca alte echipe, fiindca e nemultumit ca, desi a bagat bani multi la Rapid sezonul trecut, n-a prins loc de Liga Campionilor”. „Copos se ocupa, mai nou, de gogosi, nu de savarine!”, l-au ironizat dinamovistii pe rivalul lor de sub Podul Grant, dupa ce au aflat ca Mircea Lucescu este dorit antrenor la Rapid.

Ne puteți urmări și pe Google News

Si „Il Luce” a intrat in jocul lui Copos, desi stie ca viitorul sau nu va mai fi legat de Rapid: „Am primit o oferta de nerefuzat de la Copos, dar va fi greu s-o accept”. Copos a declarat ca va schimba sistemul tactic al Rapidului! „Vom evolua de-acum cu patru fundasi”, a promis patronul-antrenor. In afara lui Ganea, Dinamo cauta asiduu un fundas central. Antrenorul Mircea Rednic va asista, la Barcelona, la meciul Peru - Ecuador.