Galați. Bărbatul care și-a înjunghiat părinții si a atacat un polițist, arestat preventiv. Detalii din anchetă

Galați. Bărbatul care și-a înjunghiat părinții si a atacat un polițist, arestat preventiv. Detalii din anchetă Poliția. Sursa foto: Arhiva EVZ

Bărbatul care și-a înjunghiat părinții și apoi l-a atacat pe polițistul care intenționa să îl ducă la secție, a fost pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul din Galaţi care şi-a înjunghiat părinţii a fost reținut de oamenii legii. A După comiterea faptei acesta l-a atacat cu cuţitul pe un poliţist care venise să îl preia şi să îl conducă la secţie pentru audieri.

Bărbatul din Galați care și-a înjunghiat părinții, reținut

Bărbatul în vârstă de 33 de ani și-a înjunghiat ambii părinți, cu mai multe lovituri de cuțit. Ulterior, acesta a încercat să-l atace pe unul dintre polițiștii care intenționa să îl ducă la .secție.

Bărbatul din Galați care și-a înjunghiat părinții si a atacat un polițist, arestat preventiv. Detalii din anchetă

Polițiștii. sursa foto: Arhiva EVZ

„La data de 13.02.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva a unui bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în mun. Galaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la infracţiunea de omor calificat, săvârşită asupra unui membru de familie, (...) şi ultraj, în forma tentativei de omor asupra unui poliţist, (...) reţinându-se că există suspiciunea rezonabilă că suspectul P.A., în ziua de 13.02.2024, în jurul orei 14:00, aflându-se în apartamentul părinţilor săi P.V.V şi P.D, din mun. Galaţi, l-a lovit pe tatăl său cu pumnul în zona capului, iar apoi i-a tăiat cu un cuţit atât pe tatăl, cât şi pe mama sa, provocându-le astfel leziuni grave (plăgi înţepat tăiate la nivel cervical, la nivelul regiunii toracice, precum şi la nivelul degetelor 3-4 mână stângă în ceea ce îl priveşte pe PVV şi plăgi înţepat-tăiate la nivelul regiunii faciale, cervicale şi suprascapulare dreapta, în ceea ce o priveşte pe PD), prin acţiunile sale realizate folosind un obiect tăietor-înţepător, PA urmărind suprimarea vieţii persoanelor vătămate, rezultat care nu s-a produs în special datorită opoziţiei persoanei vătămate PVV. ”, arată procurorii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Atac asupra unui polițist

După ce le-a provocat propriilor părinți mai multe leziuni la nivelul feței și al membrelor superioare, bărbatul de 33 de ani a atacat un polițist.

„Ulterior, în jurul orei 14:40, aflându-se la locuinţa sa din mun. Galaţi, P.A. l-a atacat cu un cuţit pe agentul de poliţie V.I.D, care, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu se deplasase la respectiva adresă pentru a-l prelua şi conduce pe PA la sediul secţiei de poliţie, provocându-i plăgi înţepat-tăiate la nivel clavicular stânga şi suprascapular stânga, cel în cauză prevăzând şi urmărind suprimarea vieţii agentului de poliţie. La data de 13.02.2024 s-a dispus de către procuror reţinerea suspectului pe o durată de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie analizată oportunitatea dispunerii/propunerii luării unor alte măsuri", se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Bărbatul din Galați care și-a înjunghiat părinții si a atacat un polițist, arestat preventiv. Detalii din anchetă

Crimă. Sursa foto: Arhiva EvZ

Caz șocant în Galați. Și-a înjunghiat părinții

După ce și-a înjunghiat ambii părinți, botoșăneanul de 33 de ani  l-ar fi lovit cu același cuțit și pe polițist. Agresorul a fost imobilizat de colegii agentului rănit și dus la secție.  Conform primelor date din anchetă, atacatorul locuiește cu  cu chirie la câteva blocuri distanță de părinții săi.  Acesta va fi supus și unei expertize medico-legală care să stabilească dacă are discernământ.