Evenimentul Zilei > Actualitate > Galaţi: Bătaie între interlopi, cu săbii şi cuţite, ziua în amiaza mare
Galaţi: Bătaie între interlopi, cu săbii şi cuţite, ziua în amiaza mare

Galaţi: Bătaie între interlopi, cu săbii şi cuţite, ziua în amiaza mare

Un gălăţean în vârstă de 32 de ani susţine că a fost lovit şi înjunghiat de patru bărbaţi, pe o stradă din Galaţi. Bărbatul povesteşte că abia coborâse din maşină, în momentul în care patru agresori necunoscuţi au tăbărât pe el cu pumnii şi cuţitele.

În urma incidentului, gălăţeanul s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale. Medicii au constatat că acesta avea mai multe urme de lovituri, provenite de la un obiect ascuţit, în zona spatelui, motiv pentru care l-au internat în secţia de Chirurgie Toracică.
Poliţia spune altceva
Varianta poliţiei cu privire la ceea ce s-a întâmplat de fapt, diferă complet de ceea ce a declarat bărbatul internat. Potrivit oamenilor legii, nu era prima oară când cei implicaţi în altercaţie se întâlneau. De fapt, tot conflictul a fost generat de unele dispute mai vechi. În plus, faţă de prima variantă, în poveste mai apare şi o sabie.
“Din cercetări reiese că gălăţeanul de 32 de ani este cel care a provocat incidentul. Acesta a coborât din maşină şi, înarmat cu o sabie, i-a atacat pe cei patru bărbaţi. Doi dintre aceştia au ripostat, unul lovindu-l cu un cuţit şi altul cu pumnul. În momentul de faţă bărbatul de 32 de ani este cercetat pentru port ilegal de armă albă şi lovire. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi unul pentru port ilegal de cuţit şi vătămare corporală, în vreme ce al doilea, pentru lovire. Ceilalţi doi bărbaţi din grup au calitatea de martori” a explicat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
sursa: viata-libera.ro