Anul trecut, Huidu şi Găinusă îşi spuneau ADIO, după o colaborare mai lunga de un deceniu la Cronica Cârcotaşilor. Au urmat replici aruncate peste umăr, dar cei doi s-a despărţit, la nivel declarativ, prieteni. Cum multe întrebări nu au primit încă răspuns, iar despărţirea este încă de actualitate, Mişu Găinusă s-a gândit să facă o ultimă declaraţie. "Ca sa inchidem subiectul. Si sa ne ocupam de viitor…", subliniază fostul cârcotaş şi publică un interviu ce atacă frontal subiectul  "De ce nu s-a intors Gainusa la Cronica Carcotasilor si ce nu vom asculta niciodata la Radio Seven", dat pentru ziare.com.

"Din pacate, viziunile noastre asupra divertismentului difera radical. Dar sunt convins ca a format o echipa foarte buna si talentata, cu care va creste semnificativ audienta emisiunii lui. Eu n-am mai urmarit-o, dar ii urez succes", a explica Găinuşă. Tot el a dezvăluit şi că fostul său coleg de la Cronică, Mistretu' l-a ajutat cu niste voci de promo si speră sa extindă colaborarea cu acesta.

Mihai Gainusa are o noua emisiune, un matinal la Radio Seven, post la care este coleg, printre altii, cu Marius Vintila. Vineri, postul a emis prima oara, acesta luand locul HFM.

Dacă matinalul "Sapte dimineata", emisiunea realizată de Găinuşă îsi doreste sa transmita "buna dispozitie, pe stiri comentate fara inversunare, pe energie buna si pe o cafea tare", Găinuşă a destăinuit şi ce nu se va asculta la Radio Seven: "Manele. Nici macar deghizate in hituri pop. Concursuri penibile de tipul: "ascult X Fm". Si ce e cel mai important, avertismente de la CNA".