Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea se simte încolțită după anunțul zilei în politică. Reacția avută de primarul Capitalei
Gabriela Firea se simte încolțită după anunțul zilei în politică. Reacția avută de primarul Capitalei

Gabriela Firea se simte încolțită după anunțul zilei în politică. Reacția avută de primarul Capitalei

Gabriela Firea a reacționat după ce liderul PNL a anunțat că Nicușor Dan va fi cel susținut pentru primăria generală a Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, îl va avea ca principal contracandidat, la alegerile locale, pe Nicușor Dan. Omul care va primi sprijin politic din partea PNL, după cum a anunțat, joi, Ludovic Orban, șeful partidului liberal.

Întrebată dacă se teme că ar putea să fie învinsă în cursa pentru fotoliul de la Primăria Capitalei, Firea a răspuns lapidar și ironic. „Țara arde și bătrâneii se piaptănă. Nu ai ce să comentezi”, a firmat Gabriela Firea.

Pe de altă parte, primarul a mai declarat că, în aceste condiții în care a apărut problema coronavirusului, România ar avea nevoie de stabilitate politică.

„În tot acest peisaj care nu trebuie să fie de speriat, dar trebuie să ne responsabilizeze, și nu avem un guvern stabil, am văzut ca nuca în perete și colac peste pupăză, acest anunț. Este noaptea minții”.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: