Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea: „Săptămâna viitoare îmi voi depune în mod oficial candidatura la Primăria Capitalei”
Gabriela Firea: „Săptămâna viitoare îmi voi depune în mod oficial candidatura la Primăria Capitalei”

Gabriela Firea: „Săptămâna viitoare îmi voi depune în mod oficial candidatura la Primăria Capitalei”

Gabriela Firea a declarat că săptămâna viitoare îşi va depune în mod oficial candidatura pentru Primăria Capitalei, odată cu lista de consilieri.

"Sunt candidatul PSD pentru Primăria Capitalei. Nu ştim de la ce au pornit zvonurile din presă. Probabil pentu a acoperi retragerea candidatului PNL, Ludovic Orban. Săptămâna viitoare îmi voi depune în mod oficial candidatura la Primăria Capitalei", a declarat Gabriela Firea în cadrul unui interviu la TVR 1. Tot mâine, va fi semnat şi protocolul cu UNPR a mai precizat aceasta. 

Aceasta a declarat că există tot feluri de zvonuri potrivit cărora i se pregăteşte ceva soţului său, dar şi ei, urmând ca după Ludovic Orban şi ea să fie scoasă din cursa politică. Referitor la aceste informaţii, Firea a declarat că "este relaxată".

"Suntem un partid serios, care a dat numai rezultate bune. Ultima dovadă este Victor Ponta. PSD-UNPR – ALDE a avut cea mai mare creştere economică. Nu poţi tu, ca un partid serios, să nu ai propriul candidat", a declarat Firea.