Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Firea încă în covalescență, i-a transmis un mesaj lui Pandele
Gabriela Firea încă în covalescență, i-a transmis un mesaj lui Pandele

Gabriela Firea încă în covalescență, i-a transmis un mesaj lui Pandele

Primarul Capitalei Gabriela Firea, chiar dacă se află încă în convalescență, a postat câteva fotografii alături de un mesaj pe contul personal de Facebook, în care îl felicita pe soțul acesteia, Florentin Pandele.

Pe lângă tortul pe care l-a primit cadou, Gabriela Firea pesemne că i-a oferi și un tricou personalizat pe care este inscripționat mesajul ”Tată de 5 băieți! Aștept nepoatele!”. În fotografii, Florentin Pandele apare alături de soția sa – Gabriela Firea și cei doi băieți, într-o cameră din reședința acestora. 

Mesajul de urare care însoțește fotografiile, este următorul:

”La mulți ani sănătoși și fericiți, soțului meu Florentin! Să te bucuri de fiecare zi binecuvantată de Dumnezeu! Să fii energic, așa cum te știm, să ții pasul și cu băieții mari dar și cu prichindeii! Promitem o petrecere meritată după ce iese mama din convalescență. Trece cu bine și această încercare a mea, și a întregii familii.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.