După ce s-au aflat primele rezultate ale voturilor din ziua de 5 iunie, se pare că marea câştigătoare a Primăriei Capitalei este Gabriela Firea, cu un scor imens de 41%, potrivit Realitatea TV.

Aceasta a dat câteva declaraţii alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Vreau să o felicit pe Gabi Firea pentru campania pozitivă, realistă şi responsabilă pe care a dus-o. Sunt bucuros că am mizat pe această femeie ambiţioasă. În premieră, după 100 de ani, Bucureştiul va avea ca primar general o femeie. Vreau să-i asigur pe români că am înteles că încrederea pe care am primit-o nu este un cec în alb, este o responsabilitate maximă”, a declarat Liviu Dragnea.

Gabriela Firea le-a mulţumit persoanelor care au votat-o şi a asigurat că se va ocupa de Capitală prin orice mod va putea.

“Vreau să încep prin a mulţumi tuturor Bucureştenilor care au votat un om şi un program, le mulţumesc tuturor bucureştenilor, mai tineri şi mai puţini tineri, cei cu care m-am întânit în această perioadă, cei care mi-au spus că vor să muncesc cu oamenii pentru oameni. Proiectul meu, care a însemnat şcoli şi spitale mai bune, locuri de muncă pentru tineri, crearea locurilor de joacă pentru copii, noi programe pentru transportul public, diminuarea poluării, transparenţă în primărie a avut câştig de cauză.Vă asigur pe toţi că voi fi primarul tuturor. Aşteptăm cu nerăbdare rezultatul de la BEC. Nu am uitat responsabilitatea imensă pe care o avem pentru tinerii acestei ţări. Am anunţat deja crearea unui centru pentru investitorii străini care să aducă fonduri în infrastructură” , a spus Gabriela Firea.

După aceste declaraţii, Gabriela Firea i-a mulţumit lui Liviu Dragnea pentru că a avut încredere în ea pentru a candida la Primăria Capitalei.

“De săptămâna viitoare ne asteaptă un drum lung şi plin de speranţă. În final, dar nu în ultimul rând, vreau să-i mulţumescu domnului Liviu Dragnea pentru că a avut mare încredere în mine. Sunt de nici 4 ani de zile în PSD şi mi-a dat o aşa mare sarcină să mă pună pe lista de alegeri locale. Şi mai ales pentru că a avut încredere într-o femeie pentru aceste alegeri.

 

Un cuvânt de mulţumire, apreciere şi recunoştinţă miilor de voluntari care au avut încredere în mine şi în schimbările pe care le avem în plan”, a transmis Gabriela Firea.