Evenimentul Zilei > Politica > Ce a DECLARAT Gabriela Firea despre Sorin Grindeanu
Ce a DECLARAT Gabriela Firea despre Sorin Grindeanu

Ce a DECLARAT Gabriela Firea despre Sorin Grindeanu

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a declarat că este bucuroasă că a doua propunere de premier din partea PSD-ALDE a fost acceptată.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea l-a lăudat pe noul premier Sorin Grindeanu, subliinind că îl cunoaște personal. "Mă bucur că s-a acceptat varianta a doua de premier propusă de PSD-ALDE, domnul Sorin Grindeanu, deși a fost desemnat pe furiș de Iohannis. Îl cunosc pe Sorin Grindeanu. Cred că este un tânăr politician competent, onesc, curajos", a declarat, vineri, Gabriela Firea.

Gabriela Firea s-a arătat întristată de decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu o desemna pe Sevil Shhaideh prim-ministru al României, potrivit b1.ro.

"Îmi pare rău că Sevil Shhaideh nu a fost acceptată, fără nicio explicație plauzibilă. Susțin toate doamnele care au curajul să se implice în administrație și în politică. Așa cum ați văzut și dumneavoastră, Sevil Shhaideh este un om cu atât de mult bun simț, încât rar mai găsești, un profesionist desăvârșit, un român autentic, care își iubește țara. Poate că de aceea nici nu a fost aleasă, că era un om prea bun.", a mai spus edilul Capitalei.