Evenimentul Zilei > Politica > Gabriela Firea, despre liderul USB: ”NICUȘOR DAN joacă politic”
Gabriela Firea, despre liderul USB: ”NICUȘOR DAN joacă politic”

Gabriela Firea, despre liderul USB: ”NICUȘOR DAN joacă politic”

Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, a susținut în direct la România TV că Nicușor Dan boicotează toate acțiunile în Consiliul General doar pentru că joacă politic.

Am simțit atacuri nedemne, dar nu vreau să mă plâng de ele, trebuie să fac față și acestor atacuri. Am opoziție atât în politică, cât și în Consiliul General

Eu pot să înțeleg că domnul Nicușor Dan nu iubește PSD, dar eu nu-i cer asta, îi cer să lucreze în interesul bucureștenilor care l-au trimis acolo.

Politica adecvată nu este doar cea a negării, a te opune mereu inițiativelor primarului general. O opoziție constructivă înseamnă să analizezi proiectele și să le voteze

În alte ședințe, tot ce a propus primarul a fost respins de către această opoziție.

Uitați, vă anunț un proiect care va fi analizat în următoarea ședință de Consiliu General și să-mi spuneți dumneavoastră dacă există vreun motiv să nu-l voteze.

Toate cabinetele stomatologice din jurul școlilor și grădinițelor să fie dotate. Știți că actualele cabinete nu au dotări. Pățește ceva un copil, îl vede medicul, dar nu are ce face și sună la 112”, a declarat Gabriela Firea.