Gabi Szabo, la Crosul Generaţiilor

Gabi Szabo, la Crosul Generaţiilor

Fostele atlete Iolanda Balaş şi Gabriela Szabo au fost prezente, astăzi, în Parcul Herăstrău, la Crosul Generaţiilor, eveniment care a adunat la start 400 de copii, tineri şi vârstnici.

Crosul a fost organizat de Fundaţia Principesa Margareta pentru a marca Ziua Europeană a Solidarităţii între Generaţii. Câştigătorii au fost recompensaţi cu aparate foto digitale, DVD playere, cuptoare cu microunde, iPoduri şi genţi de voiaj, puse la dispoziţie de diverşi sponsori. Premiile au fost înmânate chiar de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta.

Ziua Europeană a Solidarităţii între Generaţii a fost marcată şi în Costeşti (judeţul Argeş), Gîrcina (judeţul Neamţ), Galaţi, Drobeta Turnu-Severin, Piatra Neamţ, comuna Berceni (judeţul Prahova) şi Slobozia, unde organizaţii sprijinite de FUndaţia Principesa Margareta au organizat expoziţii de fotografie, de pictură şi de obiecte decorative realizate de copii şi vârstnici, concursuri de gătit, ateliere demonstrative (de tâmplărie, de gătit, de pictură), amenajare de parcuri şi grădini, acţiuni de ecologizare, jocuri şi dansuri, concursuri de şah.

Ne puteți urmări și pe Google News