Actorul Gabi Duţu a fost nevoit să facă o vizită la Spitalul Floreasca din Capitală după un accident în timpul unui spectacol ce a avut loc la Câmpulung Muscel. Gabi Duţu nu s-a sincronizat cu calul şi a fost călcat pe piept în timpul unei cascadorii.
Văzând că nu poate respira normal şi că are dureri insuportabile, actorul a decis să facă o vizită la medic pentru a face o radiografie în zona toracelui.
„Am avut un spectacol organizat de «Asociţia pentru Protecţia Istoriei României», la Câmpulung Muscel. E o poveste despre daci şi romani. La sfârşitul actului, când era atacul şi trebuia să ne urcăm pe cai, aceştia s-au speriat în momentul în care s-au deschis nişte porţi. A fost o desincronizare între atac şi urcat pe şa. Am încercat să urc pe el, dar, când am pus piciorul în scăriţă, calul s-a speriat şi eu am aterizat peste cal, dar apoi am căzut sub el. Iar el era în două picioare deasupra mea şi pe lângă erau şi ceilalţi cai, care se speriaseră. M-a lovit, însă cred că a simţit că e ceva moale şi a ridicat piciorul, care era pe pieptul meu. M-am ridicat, m-am urcat pe el, eram ok şi eu, şi el, şi m-am luptat în continuare cu sabia, deşi respiram în pauze. Am fost la radiografie şi am scăpat fără coaste rupte, dar zece zile trebuie să fac pauză. Mă doare când trag mult aer în piept, când tuşesc, când strănut", a povestit actorul, pentru Click.ro.
CITIŢI ŞI:

  • CRBL şi-a pus oltenii în cap. VEZI gestul jignitor pe care l-a făcut la adresa unui simbol important al Olteniei | FOTO
  • SURPRINZĂTOR. Oana Zăvoranu ar fi avut o relaţie cu Mircea Badea. Vezi ce spune actualul ei prieten
  • Cătălin Măruţă a fost înjurat din nou în propria emisiune | VIDEO
  • Teo Trandafir le-a făcut pe elevele de la şcoala de televiziune să iasă din clasă de ruşine. Vezi ce a putut să le spună vedeta