Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, chiar mai ridicate în vest și sud-vest, dar vremea va fi în general instabilă.

Cerul va fi variabil și, mai ales după-amiaza și seara, vor fi înnorări accentuate, averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în zonele de deal și munte, local în sud și est, pe arii restrânse în centru și cu totul izolat în restul țării.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15…20 l/mp și izolat 25…30 l/mp.

Vor fi condiții de grindină și vijelii. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade.

Dimineața și noaptea, pe suprafețe mici, se va forma ceață.

Informare meteo de vreme instabilă

Vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și, izolat, grindină. Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal și de munte, precum și în sudul, centrul și estul teritoriului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…50 l/mp.

Vremea în București

În Capitală, vremea se va menține normală sub aspect termic.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după amiaza când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.