Evenimentul Zilei > Social > Și-a VĂZUT MOARTEA cu ochii! FURIA ALBĂ aproape l-a ÎNGHIȚIT. Filmarea VIRALĂ cu EVADAREA din iadul Alpilor – VIDEO
Și-a VĂZUT MOARTEA cu ochii! FURIA ALBĂ aproape l-a ÎNGHIȚIT. Filmarea VIRALĂ cu EVADAREA din iadul Alpilor – VIDEO

Și-a VĂZUT MOARTEA cu ochii! FURIA ALBĂ aproape l-a ÎNGHIȚIT. Filmarea VIRALĂ cu EVADAREA din iadul Alpilor – VIDEO

Munții Alpi sunt o destinație turistică faimoasă, fiind celebri pentru aspectul lor impunător, dar liniștitor. Totuși, versanții sunt țintiți și de schiori sau practicanți de snowboard, care caută relaxare sau, din contră, senzații tari. pentru un astfel de căutător de adrenalină, călătoria era să se termine oribil, după ce a declanșat o avalanșă.

Un pasionat de snowboard care încerca să își filmeze aventura a reușit să captureze un eveniment pe cât de spectaculos, pe atât de înfricoșător, mai ales când te afli în mijlocul pericolului.

 

Thomas Kray abia a scăpat cu viață dintr-o avalanșă, printr-un noroc teribil. După ce munții de zăpadă au început să alunece la vale, sportivul a avut reflexe bune și a reușit să își activeze airbag-ul de siguranță, care l-a ajutat să rămână deasupra nămeților.

Având în vedere că Thomas Kray își filma expediția, în videoclipul distribuit de BBC se poate vedea exact momentul în care începe avalanșa, iar aventurierul era incredibil de aproape de a fi înghițit de avalanșă.