La Ministerul Apărării britanic, s-a evaporat zilnic mai mult de un calculator. În total, 759 de calculatoare au dispărut de la ultimele alegeri legislative în mai 2015, a precizat agenţia Press Association care a chestionat angajaţi de la diferite departamente. Unii nu au dorit să răspundă, invocând argumente juridice, şi niciun angajat nu a vrut să spună dacă echipamentele pierdute conţineau informaţii sensibile sau confidenţiale.

Ministerul Apărării a anunţat de asemenea pierderea sau furtul a 328 de CD-uri, DVD-uri şi stick-uri USB. O anchetă a fost deschisă pentru a se determina cauza.

Ministerul Muncii, care gestionează indemnizaţiile şi pensiile a peste 22 de milioane de britanici, a raportat dispariţia a 42 de calculatoare şi 8 memorii USB.

Ministerele Mediului, Finanţelor şi Dezvoltării Internaţionale britanic au semnalat de asemenea dispariţia unor materiale informatice.

Ministerul de Interne a anunţat că în 2015 un laptop a fost pierdut şi alte două au fost furate.

Ministerul Culturii a refuzat să facă declaraţii în acest sens, afirmând că acest lucru "ar putea fi o informaţie utilă pentru un adversar".