Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul lui Fuego i-a ȘOCAT pe TOȚI. DECIZIA îi va SCHIMBA VIAȚA RADICAL
Gestul lui Fuego i-a ȘOCAT pe TOȚI. DECIZIA îi va SCHIMBA VIAȚA RADICAL

Gestul lui Fuego i-a ȘOCAT pe TOȚI. DECIZIA îi va SCHIMBA VIAȚA RADICAL

Cu toate că a strâns o avere care i-ar permite să locuiască în cele mai luxoase locuințe din București, celebrul artist Fuego preferă să locuiască modest, departe de aglomerația urbană, aproape de natură.

Conform Libertatea, Fuego a decis să facă următorul pas și să achiziționeze o rulotă. Deși ar putea părea o investiție neobișnuită, artistul o consideră absolut necesară pentru că i-ar asigura confortul și intimitatea pe care și le dorește în timpul turneelor.

Cu toate acestea, rulota nu este una oarecare, ci mai degrabă este o adevărată casă pe roți, cuprinzând utilități de top. Prin urmare, vehiculul va costa cât un apartament.

„Am văzut toate hotelurile din țară, sunt atâtea locuri și atât de puține camere unde să te simți ca acasă! O astfel de casă pe roți îmi va fi utilă mai ales în turnee. Cum țara are puține secrete pentru mine, că doar am bătut-o la pas, kilometru cu kilometru, în 20 de ani de carieră, știu zeci de locuri superbe unde mi-aș fi dorit să stau, să mă odihnesc”, a spus Fuego, potrivit Libertatea.

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a ajuns la această hotărâre în timpul călătoriilor sale din Statele Unite ale Americii – patria vehiculelor de acest gen. Astfel, îndrăgitul Fuego s-ar alătura colegilor lui de breaslă Bogdan „Bodo” Marin (Proconsul), care are o rulotă uriașă la malul mării, și Gheorghe Gheorghiu.