Evenimentul Zilei > Monden > Frumoasa României i-a sucit mințile miliardarului italian. Fanii au rămas șocați
Frumoasa României i-a sucit mințile miliardarului italian. Fanii au rămas șocați

Frumoasa României i-a sucit mințile miliardarului italian. Fanii au rămas șocați

Frumoasa ctrița româncă Mădălina Ghenea este împreună cu Leonardo Maria Del Vecchio, fiul fondatorului firmei Luxottica, cel mai bogat om din Italia în 2019.

Celebra Mădălina Ghenea face senzație în Italia. Frumoasa actrița româncă a fost surprinsă împreună cu Leonardo Maria Del Vecchio, într-un butic din St.Moritz, pozele ajungând în săptămânalul monden Chi.

Mădălina Ghenea, cea mai celebra româncă din Italia, are o relație cu fiul fondatorului firmei Luxottica, cel mai bogat om din Italia în 2019, potrivit Forbes, cu o avere estimată la 24,7 miliarde de dolari, potrivit romaniatv.net.

Mădălina Ghenea şi Leonardo Maria Del Vecchio au o relație de câteva luni și, potrivit săptămânalului  Chi, ar fi gata să facă nunta. Leonardo Maria Del Vecchio era logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo, înainte de a începe o nouă relație cu Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, scrie Chi. Înainte de a începe o relație cu băiatul celui mai bogat italian, ea a avut relaţii cu mai multe celebrități de la Hollywood, cum ar fi  Gerard Butler, Michael Fassbender și Leonardo DiCaprio.

Mădălina Ghenea are o fetiţă din relaţia cu Matei Stratan, fiul unui milionar din Iaşi.