Evenimentul Zilei > Actualitate > FRUMOASA NETI SANDU, la 58 de ani! Cine a fost MISTERIOASA EI DRAGOSTE și de ce s-au despărțit în urmă cu 21 de ani
FRUMOASA NETI SANDU, la 58 de ani! Cine a fost MISTERIOASA EI DRAGOSTE și de ce s-au despărțit în urmă cu 21 de ani

FRUMOASA NETI SANDU, la 58 de ani! Cine a fost MISTERIOASA EI DRAGOSTE și de ce s-au despărțit în urmă cu 21 de ani

A fost mereu o prezenţă discretă, despre a cărei viaţă personală nu se ştie mai nimic. Inainte sa lucreze in Pro TV, Neti Sandu a realizat la Pro FM emisiunea „Prieteni Pro FM, salut!", tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste.

Neti Sandu îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, când împlineşte 58 de ani. Îndrăgita prezentatoare,  "Netişor", aşa cum este alintată de colegi, aduce zilnic, de 21 de ani, horoscopul la ştirile matinale ale Pro TV-ului. A fost mereu o prezenţă discretă, despre a cărei viaţă personală nu se ştie mai nimic. Inainte sa lucreze in Pro TV, Neti Sandu a realizat la Pro FM emisiunea "Prieteni Pro FM, salut!", tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste.

„De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie. Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări dar până la urmă fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”, povestea, în trecut, Neti.

Când vorbește despre viața ei, prezentatoarea nu are regrete.  „Viata mea a fost destul de imprevizibila pana acum. Mi s-au intamplat si multe lucruri bune la care nu m-am asteptat, dar au existat si altele pe care le asteptam sa mi se intample si care totusi nu mi s-au intamplat. Pe de alta parte, nu m-as fi gandit niciodata ca ma voi simti si acum ca la 18 ani. Eu credeam ca o data cu varsta voi purta dupa mine toata greutatea anilor din urma, dar nu este nicidecum asa. Pur si simplu, eu nu ma regasesc deloc in varsta pe care o am. In adolescenta ma vedeam peste ani profesoara toata viata, un om asezat la casa mea si o mama perfecta. Acum constat ca am iesit total din tipar si asta pentru ca pur si simplu asa m-a dus drumul”, spunea în urmă cu câțiva ani Neti Sandu.

De ziua ei, vedeta ProTV a petrecut de minune. Asta pentru că are prieteni apropiați, care i-au fost mereu alături. Printre aceștia și colega ei, Elena Lasconi, care a fost înconjurată astăzi numai de aniversări.
„Astăzi sunt de trei ori mai fericită. Sărbătoresc trei oameni dragi care îmi fac viața mai frumoasă. E vorba de soțul meu iubit Cătălin, de cumnata mea dragă, "sor'mea Delia Florea" și iubita mea prietenă Neti Sandu. Săgetătorii rules! Vă mulțumesc pentru că SUNTEȚI! Vă iubesc tareeee!!! La mulți ani și muuuuulttt loooveee!!!”, a scris Elena pe Facebook.