Evenimentul Zilei > EVZ Special > Freamătă Parlamentul României Transsexualul Gunoi: „Aseară am avut client un senator!”
Freamătă Parlamentul României Transsexualul Gunoi: „Aseară am avut client un senator!”

Freamătă Parlamentul României Transsexualul Gunoi: „Aseară am avut client un senator!”

Cei mai cunoscuți transsexuali din București au mărturisit că sunt „mulți ca ei”, fără să se afişeze. „Dana Internațional”, cea mai veche în branșă, susține că „și senatorii sunt oameni” și le abordează

Trei dintre cei mai cunoscuți transsexuali din capitala României au fost „ridicați”, ieri, de lucrătorii de la Polița Locală a Municipiului București: „Cristina”, „Corina”, și „Dana Internațional”, sau „doamna” Gunoi, așa cum se numește, în buletin, bărbatul îmbrăcat în femeie.

Cei trei bărbați-femeie își racolează clienți în zonele: Gara de Nord, Romană, Berceni, Tineretului, Piața Rosetti, ne-au dezvăluit oameni ai legii. Au închiriat un apartament unde își conduc clienții, „la cameră”. În timp ce erau audiate, „doamna” Gunoi se lăuda: „Știți ce client am avut, aseară, dragelor? Un senator”. „Dana Internațional”, și-a luat numele de trotuar, după cel al cântăreței israeliene, cu același pseudonim, care a câștigat Eurovisionul în anul 1998. Era supărată pentru că a trebuit să își dea jos sânii din silicon, dar se lăuda că este cea mai veche în branșă: „Sunt mii așa ca noi. Unii sunt doar la oficiali. Mă deranjau foarte tare”.

La rândul ei, „Cristina” povestea, nonșalant, că ele sunt prostituate. „Cum să ne zicem altfel, dacă așa ne zice lumea”, spunea tânărul, de 21 de ani. Daniel, sau „Dana Internațional”, are 28 de ani și susține că se prostituează de la 14 ani.

„I-am dat banii înapoi”

„Corina” din Giulești, cunoscută la Gara de Nord, spunea că „sunt mulți moșnegi, de 70, 80 de ani, care vin la Gară și caută femei: „La unul i-am dat înapoi cei 80 de lei, când a văzut că nu sunt femeie. Ne confundă cu femeile”. Tânărul se lăuda că se prostituează de la 14 ani, fiindcă „așa îi place”. Zicea că nu l-a obligat nimeni.

În fața camerelor, transsexualii susțineau că nu se prostituează. N-au știut, însă, că reporterul „Evenimentul zilei” se afla acolo, și după ce au dat declarațiile oficiale. Drept urmare, nu au ezitat să răspundă la telefoanele clienților și să mărturisească: „Suntem curve, ce dracu’ să fim. Că așa ne știe lumea. Dar nu facem sex cu minori. Nu încălcăm legea. mergem la apartament”, se grăbea „Cristina”, cu tupeu.

Adevărata „Dana nternațional”

Transsexualul român Daniel și-a pus sâni pentru a semăna cu „Dana International” (foto), cântăreața israeliană care a câștigat, în anul 1998, concursul internațional de muzică Eurovison.


FOTO: Dana nternațional