Evenimentul Zilei > Actualitate > Fraţii Costea au băgat zâzanie şi între şefii de la Dinamo
Fraţii Costea au băgat zâzanie şi între şefii de la Dinamo

Fraţii Costea au băgat zâzanie şi între şefii de la Dinamo

Atacanţii vâlceni au reuşit involuntar să-i încaiere şi pe şefii rivalei din Ştefan cel Mare. Din cauza comportamentului lor, steliştii sunt urmăriţi pas cu pas de "securiştii" lui Gigi Becali.

Fraţii Costea s-au transformat în veritabile bombe cu rază largă de acţiune. Cei doi vâlceni au reuşit să declanşeze un război intern nu numai în vestiarul Stelei, ci şi între conducătorii de la rivala Dinamo! Gigi Becali s-a lăudat ieri la televizor că finul Cristi Borcea l-ar vrea pe Florin la Dinamo, cu condiţia ca acesta să fie lăsat liber de contract de "roş-albaştri".

"Îl vrea Porumboiu pe Florin Costea? Îl sun acum, că am ofertă şi de la finu’ Borcea, îl vrea şi el. Ieri mi-a zis că dacă i-l dau pe Florin Costea, îl ia el. Când te roagă finu’, nu poţi să îl refuzi. Dar mai bine îl dau la Vaslui, nu am nici o răutate dacă ia Vaslui titlul. Doar Rapid şi Dinamo să nu ia titlul, în ordinea asta. Restul nu contează, Vaslui, CFR, MFR, PFR…", a spus ieri Becali, la GSP TV.

"Poate Borcea îl vrea ospătar la Miami"

Dragoş Săvulescu a luat foc după ce a aflat că Borcea discută despre transferuri de capul lui, fără să ceară şi părerea celorlalţi acţionari ai clubului.

"Nu e o opţiune pentru Dinamo acest jucător, nu ştiu cu cine a discutat Gigi Becali. Costea poate strica angrenajul echipei, e o prostie să strici ceva ce merge".

Cornel Dinu, administratorul-delegat al "alb-roşiilor", a fost şi mai acid: "Poate Borcea îl vrea ospătar la Miami. Florin Costea juca destul de bine într-o perioadă, dar a intervenit accidentarea. Eu nu văd în Florin Costea un exemplu de ambiţie, de voinţă. Cum să vină la Dinamo? Doamne fereşte! Noi avem atacanţi la Dinamo. Dacă vrei să ne bagi o bombă în casă, ‘adă-l pe băiatu’", a răbufnit "Procurorul".

"Este o femeie care te nenoroceşte în actul sexual"

Escapadele lui Mihai Costea cu "vedeta" TV Daniela Crudu l-au ajutat pe Gigi Becali să-şi verifice şi calităţile de detectiv. Fostul oier şi-a pus oamenii să-i urmărească pe jucători, lucru care va dinamita din nou atmosfera în vestiarul Stelei.

"Ştiu şi eu că Mihai Costea pierde nopţile. Cât a fost liber, am înţeles că a stat pe la Daniela Crudu. Am pus eu oameni să îl urmărească. Şi pe el, şi pe alţii. El era în casă, ea a venit pe la 4-5 dimineaţa, trotilată, aşa am primit informaţiile. Asta s-a întâmplat acum câteva zile. Nu ai ce să îi faci, poţi să îi spui omului cu cine să umble? Numai că eu îi spun că aia e o femeie periculoasă şi că îl va distruge. E o femeie care te nenoroceşte în actul sexual, aşa am auzit de la oameni care au fost cu ea. Cum să îl mai ţină pe el genunchii după o noapte cu Daniela Crudu? Am pus să îl urmărească de când am aflat că umblă cu femeia asta. O să vorbesc eu cu el, la fel cum am făcut şi cu Tănase. Tănase s-a prins greu, se supăra, că îi spuneam de faţă cu echipa să nu mai umble cu bomba sexy", a mai declarat ieri Becali.

6 goluri
au marcat împreună cei doi fraţi Costea de când au venit la Steaua: Mihai – patru, iar Florin – două

ATAC LA DINU

I-a "urat" să ajungă la Urgenţă!

Gigi Becali şi-a arătat încă o dată latura "credincioasă", atacându-l pe Cornel Dinu cu un discurs care a sunat mai degrabă cu o "urare" funebră sau cu o amenin ţare voalată.

"Nu e frumos că domnul Dinu vorbeşte de Borcea. Nu e Borcea patron, ce, e măscărici? Până la urmă am înţeles că lui îi dă Borcea 10.000 de euro pe lună. Dacă domnul Dinu vorbeşte aşa despre oameni, că poate să fie ospătar la Miami, îi spun că e un Dumnezeu sus şi că mâine, poimâine poate mai face un control la Urgenţă acolo. Dinu să se facă el ospătar", a atacat fostul oier.

În delirul său, Gigi a mai oferit o perlă memorabilă: "Eram azi în trafic, în maşină, şi am oprit la un semafor. M-am uitat în dreapta şi am văzut că toată lumea îmi face cu mâna. Se uitau toţi, şi copii, şi femei… M-am bucurat foarte mult. Am plecat mai departe şi îmi lăcrimau toţi ochii de bucurie."

"Dinu Gheorghe mi-a zis că Florin are doar 25 de ani şi îşi poate reveni. Mi-am dat seama ce m-aş oftica să-l dau la Dinamo şi să-şi revină.”

GIGI BECALI, patron la Steaua

Citiţi şi:

  • Gigi Becali: "Fraţii Costea, doi păcălici, doi măscărici. Să-i ia Mititelu înapoi"
  • "Măscăriciul"Florin e aşteptat la Vaslui