Franţa: Extremiştii din partidul lui Marine Le Pen o dau în judecată pe Madonna | VIDEO

Franţa: Extremiştii din partidul lui Marine Le Pen o dau în judecată pe Madonna | VIDEO

Frontul Naţional, principalul partid de extremă dreapta din Franţa, a decis să depună o plângere împotriva Madonnei, după proiectarea în cadrul unui concert a unui videoclip în care Marine Le Pen, lidera formaţiunii, apare cu o cruce nazistă pe frunte.

"Nu putem accepta orice. Nu putem accepta această abordare infamă", a declarat vicepreşedintele FN, Florian Philippot, precizând că plângerea va fi depusă în cursul săptămânii viitoare. Philippot consideră că proiectarea videoclipului constituie "o provocare în plus în turneul mondial al Madonnei pentru a face să se vorbească de ea. Turneul ei este un fiasco, Stade de France a fost de altfel departe de a fi plin sâmbătă", a mai spus vicepreşedintele FN.

Madonna a cântat ieri seară pe Stade de France din Paris, însă stadionul nu a fost plin. În timpul piesei 'Nobody knows me', un videoclip a prezentat figura cântăreţei, amestecată cu feţele a numeroase personalităţi, cum ar fi Papa Benedict al XVI-lea sau Hosni Mubarak. Marine Le Pen apare înaintea unui personaj care seamănă cu Hitler. Un strigăt de protest s-a auzit din mulţime la apariţia figurii lui Marine Le Pen.

"Cântăreţele mai bătrâne au nevoie să audă vorbindu-se de ele şi înţelegem că ajung şi la astfel de manifestări extreme", a spus Marine Le Pen, după difuzarea în premieră a videoclipului, la primul concert din turneul mondial al Madonnei, de la Tel Aviv.

Ne puteți urmări și pe Google News

După concertul de pe Stade de France, vedeta americană urmează să susţină un al doilea spectacol în Franţa, pe 21 august, la Nisa.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/W67BX9gkTTk" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>