Autorii au petrecut mulţi ani încercând să obţină informaţii inedite despre una dintre cele mai frumoase vedete hollywoodiene, potrivit contactmusic.com. Noul volum promite să ofere cititorilor detalii picante "despre iubirile, relaţiile şi viaţa amoroasă a lui Liz Taylor".
O iubită-amantă extraordinară
Detaliile cu privire la relaţia lui Taylor cu Kennedy îi vor surprinde cu siguranţă pe cititorii noii biografii, deoarece autorii spun că actriţa şi politicianul obişnuiau să participe, alături de actorul Robert Stack, la escapade sexuale care se desfăşurau în piscina politicianului.
Danforth Prince şi Darwin Potter susţin, de asemenea, că Elizabeth Taylor a avut legături amoroase cu alte staruri, printre care Peter Lawford, Errol Flynn, Tony Curtis, Paul Newman şi Frank Sinatra, pe care ar fi încercat să îl şantajeze pentru a o lua de soţie, spunându-i că îi poartă copilul.Însă marea iubire a lui Liz Taylor a fost actorul Richard Burton, cu care aceasta s- a şi căsătorit.
Într-un pasaj din jurnalele sale intime, Burton mărturisea: "Am fost exagerat de norocos toată viaţa mea, dar cel mai mare noroc al meu a fost Elizabeth. Ea m-a transformat într-un bărbat model, dar nu într-un infatuat, este o iubită-amantă extraordinară şi sălbatică, e timidă şi spirituală şi greu de păcălit".
Liz Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), în acesta din urmă avându-l partener tot pe Richard Burton.
<iframe width="630" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/rDk0JtQHc0A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>