VIDEO și noi IMAGINI cu studenta Aura Ion au fost publicate de PRIETENI | GALERIE FOTO

VIDEO și noi IMAGINI cu studenta Aura Ion au fost publicate de PRIETENI | GALERIE FOTO

Pe pagina de Facebook “Respect Aura Ion” prietenii şi cei care au dorit să îi aducă un omagiu au postat filmuleţe şi fotografii cu tânăra care care şi-a pierdut viaţa în urma tragediei aviatice din munţii Apuseni.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE! Happy Angel a publicat recent câteva imagini cu Aura, ce n-au mai fost făcute publice până acum, imagini pline de energie şi frumuseţe. Povestea Aurei Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Zeci de mii de români simpli au luat atitudine și au transmis mesaje de compasiune și de susținere pentru familia sublocotenentului Aura Ion.

  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care a primit peste 90.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagină. <iframe src="//www.youtube.com/embed/fTypZsIUN1I" frameborder="0" height="415" width="620"></iframe> CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:
  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Ne puteți urmări și pe Google News