Fotografia presupusului atentator de la Burgas, publicată de INTERPOL

Fotografia presupusului atentator de la Burgas, publicată de INTERPOL

La o zi după ce poiţia bulgară a difuzat o imagine reconstruită a presupusului autor al atacului de la Burgas, din 18 iulie, Interpolul difuzează astăzi pe site-ul său fotografia bărbatului.

Presupusul autor al atentatului antiisraelian din Bulgaria, soldat cu moartea a cinci turişti israelieni şi şoferului bulgar al autocarului, a murit şi el în atentat.  Faţa sa a fost reconstituită cu ajutorul tehnologiilor moderne şi pe baza datelor disponibile, a precizat ieri Ministerul bulgar de Interne.

Anchetatorii au găsit resturi provenite de la capul şi picioarele autorului kamikaze după explozia unei bombe pe 18 iulie în faţa unui autocar care urma să transporte turişti israelieni de la aeroportul din Burgas (estul Bulgariei) în staţiunea balneară Sunny Beach.

Anchetatorii dispun de amprente digitale şi genetice ale presupusului kamikaze, dar ele nu figurează în nici o bază de date ale serviciilor secrete din lume. Bulgaria a cerut, de asemenea, unui număr de 190 de state membre ale Interpol să publice această fotografie.

Ne puteți urmări și pe Google News