UPDATE: Noi imagini inedite de la ospăţul comandat de Becali. FOTO EXCLUSIV Cum s-a făcut mămăligă la ceaun la nunta lui Borcea | VEZI TOT MENIUL

UPDATE: Noi imagini inedite de la ospăţul comandat de Becali. FOTO EXCLUSIV Cum s-a făcut mămăligă la ceaun la nunta lui Borcea | VEZI TOT MENIUL

"A fost bătaie pe şorici, pe fripturi. N-a mai rămas nimic. Gigi a cerut un ceaun în care să se facă mămăligă", a declarat cu puţin timp în urmă pentru "Evenimentul Zilei" unul dintre invitaţii la nunta lui Cristian Borcea. EVZ vă prezintă imagini inedite de la ospăţul oferit nuntaşilor duminică seară.

Mulţi au fost cei care s-au îndoit de existenţa acestui "produs" la o aşa nuntă simandicoasă. Ei bine, la nuntă a fost mămăligă, după cum o demonstrează fotografia obţinută de la binecunoscutul omul de afaceri Cornel Tăbăcaru. 

Multimilionarul ieşean (locul 132 în Top 300 Capital cu o avere estimată la 50 de milioane de euro) s-a numărat printre invitaţii de onoare la deja celebra nuntă, iar pe lângă fotografii oferite în exclusivitate, a ţinut să menţioneze că a fost o nuntă de excepţie: "Trebuie să se înţeleagă că produsele cele mai consumate au fost şunculiţa ardelenească cu ceapă, şoriciul şi berbecuţii la proţap!". Şi bineînţeles mămăliga. Tăbăcaru consideră că, "în ciuda tuturor speculaţiilor făcute de presă pot numi această nuntă decentă şi de un bun gust desăvârşit. A fost o nuntă frumoasă , sută la sută românească. Nu s-au cântat manele, s-a cântat muzică populară de calitate şi au avut un succes nebun melodiile anilor ´70 - ´80. Mai mult de jumătate dintre invitaţi au fost prieteni, vecini şi cunoscuţi  ai miresei  şi familiei din Timişoara, prieteni ai lui Cristi Borcea din tinereţe, fără să se facă nici o legătură cu starea lor materială sau poziţia lor socială". Citiţi mâine în Evenimentul zilei un spumos interviu cu afaceristul Tăbacaru. MENIUL DE LA NUNTA LUI CRISTI BORCEA Gustare rece Platou EXTRAVAGANZA Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate Piept de raţă cu papaya Salată de creveţi cu avocado Sea bass marinat decorat cu incre de manciuria Brânzeturi Franţa Gustare caldă Ragout de Homar Breton cu Morel SORBET DE LĂMÂIE Fel de bază File Royal Duet Muşchi de vită şi ficat de gâscă sotat servit cu sos Merlot şi trufe negre Cartofi înăbuşiţi cu şofran, decorat cu mac Buchet de legume Desert Tort de nuntă Regina (Mousse de ciocolată albă cu şampanie, mousse de ciocolată albă cu zmeură, ganage cu crocant şi blat de biscuit cu unt) BARBEQUE Bufet Românesc cu: Platouri tradiţionale reci: Muşchiuleţ ţigănesc afumat Costiţă afumată Cârnaţi ţărăneşti Slănină afumată Tobă ţărănească Şorici de porc Pastramă Brânzeturi Brânză de burduf Caş de stână Telemea de oaie Caşcaval afumat (ceapă verde, roşie, ridichi) Proţap Berbecuţi Purcei de lapte Tradiţional Sărmăluţe la ceaun servite cu mămăliguţă, şunculiţă şi ciolan afumat, ardei iute şi smântână. Grill Mititei Pastramă de oaie Piept de pui marinat Ceafă de porc Cârnaţi proaspeţi de oaie Cârnaţi de Pleşcoi Cârnaţi Bratwurst Servite cu murături de casă şi pâine pe vatră  BĂUTURI Şampanie-Dom Perignon Vin alb-Chablis Bovier 1ER CRU Vin roşu-Masi Costasera Amarone Whisky-Johnny Walker Blue Label Vodka-Beluga Cognac-Hennessy Paradise  CITIŢI ŞI:

  • Cât a costat nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
  • Cristi Borcea, nuntă mai ieftină decât cea a lui Adrian Mutu
  • Despre nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: "S-au spart în figuri cu meniuri sofisticate, dar tot la manelişti au ajuns"
  • Becali a făcut senzaţie la nunta lui Cristi Borcea
  • Bloggerii, despre nunta lui Borcea: "Nuntă de mitocani!"

Ne puteți urmări și pe Google News